П`ятниця, 26.04.2024
Управління освіти, молоді та спорту Чортківської  міської ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 2 » Кубок України зі спелеоорієнтування у печері «Млинки» с. Залісся Чортківського району
15:11
Кубок України зі спелеоорієнтування у печері «Млинки» с. Залісся Чортківського району

З 26 по 28 вересня 2014 р. команда Чортківського Палацу дітей та юнацтва« Кристал» змагалася за Кубок України серед юнаків та юніорів зі спелеотуризму (відкритих змагань Тернопільської області зі спелеоорієнтування «Кубок пам’яті Володимира Олександровича Радзієвського») в печері «Млинки» с. Залісся Чортківського району .

Команду «Кристал» — креативних, розумних, спритних, товариських, активних, ласкавих — представляли вихованці гуртка «Спелеологи-краєзнавці»: Сілярський Тарас – капітан команди, Дідюк Олег, Мельник Павло, Василинин Владислав, Чинкалюк Олена, Лесюк Василина, Герасимів Христина, Слухинська Ілона під керівництвом Володимира Анатолійовича Снігура.

У змаганнях взяли участь тринадцять команд Тернопільської області та представники з Полтавщини і Волині.

Зразу ж наші вихованці Чинкалюк Олена та Сілярський Тарас вибороли перше місце на дистанції «орієнтування в заданому напрямку», а також четверте у «спелеоорієнтуванні на промаркованій трасі» посіли Василинин Владислав та Слухинська Ілона  .

Другий день для команди був більш насиченим. Із самого ранку відбулося відкриття змагань , якраз в День туризму. Із вітальним словом до учасників змагань звернулася заступник директора з навчально-методичної роботи  Тернопільського обласного комунального центру туризму, краєзнавства, спорту, екскурсій учнівської молоді Липак Наталя Володимирівна. Вихованці Герасимів Христина та Дідюк Олег одержали третє місце на дистанції «позначений маршрут», а перше місце на дистанції «за вибором» Лесюк Василина та Мельник Павло. Усі вихованці нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки ТОДА  та медалями за перше та третє місця.

У загальному заліку наша команда одержала перше місце та стала володарем Кубка України пам’яті Володимира Олександровича Радзієвського, нагороджена грамотами Міністерства освіти і науки, Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, Департаменту освіти і науки Тернопільської ОДА .

Директор ПДЮ   Р.М. ПИРОГОВСЬКИЙ

 

    

 

 

Переглядів: 449 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
УО © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz