П`ятниця, 26.04.2024
Управління освіти, молоді та спорту Чортківської  міської ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 24 » Другий етап ХХІІ Спортивних ігор учнівської молоді м. Чорткова
12:54
Другий етап ХХІІ Спортивних ігор учнівської молоді м. Чорткова

Завершився другий етап ХХІІ Спортивних ігор учнівської молоді м. Чорткова, а саме змаганнями з волейболу серед юнаків. Як і прогнозувалось лідерами в цій дисципліні беззаперечно були юнаки ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, які вже вкотре доводять що спільна робота школи і ДЮСШ дає переконливий результат, адже додаткова і цілеспрямована робота завжди винагороджується. Протидію фаворитам складали і ровесники з ЗОШ І-ІІІ ст. № 7 і гімназисти, які за підсумками ігор здобули "приз глядацьких симпатій".

Щодо самих змагань, можна відмітити основне і важливе, вони мають місце в житті учнівської молоді, кожен вид, зокрема волейбол є одним з улюблених видів спорту учнівської молоді, лиш рівень визначає результат самого виду у певній категорії змагань. Волейбол у нашому місті знаходиться у належному рівні, особливо серед учнів, з кожним роком він охоплює велику кількість молоді, яка бажає і націлено працює в даному напрямку. Цьогорішні змагання показали напевне майбутнє цього виду, тобто він буде "жити", оскільки участь у самих змаганнях прийняли юнаки які навчаються у 8-10 класах, тобто охоплена більша кількість не випускників, і з цього випливає перспектива покращеноого результату не тільки на рівні міста, а й на обласному рівні. Новинкою змагань був виступ дівчат групи підтримки ЗОШ № 5, які в перерві між іграми підтримували як переможців так і переможених. Змагання проходили в прекрасній емоційній та радісній обстановці, велика кількість вболівальників тільки додавали справжнього характеру та видовища, що притаманне саме спорту. За результатами ігор, місця розподілились наступним чином:

1 - ЗОШ І-ІІІ ст. № 2;

2 - ЗОШ І-ІІІ ст. № 7;

3 - гімназія;

4 - ЗОШ І-ІІІ ст. № 5;

5 - ЗОШ інтернат;

6 - ЗОШ І-ІІІ ст. № 6.

Переможці та призери нагороджені кубками і грамотами управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради, нагороджували призерів головний суддя змагань Прокопів А. Р. та методист міського методичного кабінету Шевчук В. Є.

Наступними стартують змагання з волейболу серед дівчат ЗОШ міста. Запрошуємо всіх підтримати молодь, адже це наше майбутнє...

 

Переглядів: 290 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
УО © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz