П`ятниця, 26.04.2024
Управління освіти, молоді та спорту Чортківської  міської ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 13 » Діти - найкращий цвіт і надія нації
17:52
Діти - найкращий цвіт і надія нації

Виховання любові до Батьківщини, до своєї Вітчизни – завдання надзвичайно складне, особливо коли мова йде про дітей дошкільного віку. І саме тому, з метою розширення та підвищення рівня поінформованості вихователів дошкільних навчальних закладів щодо питань національно-патріотичного виховання дошкільників в умовах сьогодення, розкриття шляхів реалізації завдань патріотичного виховання  11 грудня на базі дошкільного навчального закладу № 5 «Теремок» м. Чорткова (завідувач Сисак Б.Й.) відбулося засідання школи педагогічної майстерності вихователів ДНЗ на тему: «Патріотичне виховання у контексті розвитку духовного потенціалу особистості дитини дошкільного віку".   

Під час теоретичної частини було обговорено мету патріотичного виховання та визначено форми і методи організації роботи, завдання патріотичного виховання дошкільників відповідно до змісту нової редакції Базового компонента дошкільної та переглянуто презентацію вихователя-методиста дошкільного закладу Наконечної О.В. на тему «Патріотичне виховання дітей в умовах дошкільного закладу».

Учасники засідання із задоволенням переглянули заняття з народознавства «Хай в серці кожної дитини живе любов до України» (вихователь Коків М.В.) та заняття гуртка «Умілі рученята» (керівник Руда Г.М.) на тему «Кущ калини». Під час яких потрібно було бачити сяючі очі дітлахів, які з любов’ю та ніжністю у віршах, піснях, іграх, при виконанні дидактичних завдань розповідали про свою Батьківщину, її символи та співучу, ніжну солов’їну рідну українську мову.

Засідання школи педагогічної майстерності завершилося переглядом виставки методичних посібників з даного питання та родинної виставку виробів з національно-патріотичного виховання вихователів вікових груп дошкільного навчального закладу.

Комар Г.В., методист ММК

Переглядів: 293 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
УО © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz