П`ятниця, 29.03.2024
Управління освіти, молоді та спорту Чортківської  міської ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 28 » Безпека життєдіяльності дошкільнят
16:03
Безпека життєдіяльності дошкільнят

25 березня відбувся семінар методистів та вихователів дошкільних навчальних закладів на тему «Забезпечення комплексного підходу у формуванні основ безпеки життєдіяльності дошкільнят» на базі дошкільного навчального закладу  № 1 «Золота рибка» (Завідувач Обшарська Р.В.).

Ця тема на даному етапі дуже актуальна тому, що за останні роки значно збільшилась кількість пожеж, дорожньо-транспортних пригод, в яких гинуть діти.  Відповідь на питання, як зробити життя дітей безпечним на фоні існуючих протиріч,  намагались знайти учасники засідання, яке  проходило спільно з працівниками Чортківського районного відділу ДСНС України в Тернопільській області та ДПРЧ – 6.

В ході проведення засідання, перед присутніми виступив начальник  ДПРЧ – 6 Управління ДСНС України в Тернопільській області майор служби цивільного захисту Погорецький М.Р. та його заступник старший лейтенант служби цивільного захисту                Сміхун Я.О., які довели основні принципи організації ведення цивільного захисту та законодавчі і нормативно-правові документи, що регламентують роботу дитячих садків з цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. Та провели практичні навчання з ліквідації пожежі в приміщенні дошкільного закладу з евакуацією дітей та дорослих.

Педагоги обмінялись досвідом щодо проведення навчально-виховної роботи з дітьми з питань безпеки життєдіяльності, а також безпосередньо про організацію та проведення «Тижня безпеки дитини», як головного етапу практичного закріплення знань та навичок з питань безпеки життєдіяльності у дітей та практичної підготовки.

Під час тематичного заняття «Як Колобок уник небезпеки» усі присутні переконалися, що вихованці дошкільного закладу «Золота рибка» добре знають правила безпечної поведінки та вміють правильно діяти у випадку надзвичайної ситуації.

Працівники ДПРЧ – 6 вручили усім присутнім плакати та збірки пам’яток з правил безпечної поведінки.

Підбиваючи підсумки роботи ММО його учасники зазначили важливість питання забезпечення безпеки життя дітей, а невід’ємною складовою роботи в даному напрямку є саме співпраця дошкільних навчальних закладів з Чортківським районним відділом ДСНС України в Тернопільській області та ДПРЧ – 6.

 

Методист ММК         Комар Г.В.

Переглядів: 270 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
УО © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz