П`ятниця, 26.04.2024
Управління освіти, молоді та спорту Чортківської  міської ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Початок літа розпочався для освітян міста Чорткова весело та активно. 7 червня в урочищі Білавино відбулися другі міські туристські змагання серед працівників освітніх установ. Цьогоріч у змаганнях брали участь 9 команд, а саме: команди ЗОШ № 2, № 5, №: 6, № 7, загальноосвітньої школи-інтернат, гімназії ім. М.Шашкевича, ДНЗ № 1, №8 та № 9.
На відкритті заходу побував міський голова Володимир Шматько. Він привітав усіх учасників змагань, подякував за плідну працю і за вдале завершення навчального року та побажав гарно провести час 
Дружний колектив працівників палацу дітей та юнацтва підготував для учасників команд, як вже звичні випробування – смугу перешкод, стрільбу з пневматичної гвинтівки, таборування, індивідуальну смугу перешкод, так і новий конкурс – водні змагання. У захопливій боротьбі перемогу здобула команда ЗОШ № 6. ІІ місце посіл ... Читати далі »

Переглядів: 266 | Додав: admin | Дата: 09.06.2017

Усі загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади міста долучилися до урочистого відзначення Дня захисту дітей. Святкування для малечі розпочалося із костюмованої ходи від Палацу дітей та юнацтва до центральної площі міста. Маленькі Мальвіни і Буратіно, казкові Феї, чарівні Рибки, Квіточки та Українці у супроводі вихователів та аніматорів з щасливими посмішками на обличчях радісно махали усім перехожим. 
На площі дітлахів очікувало багато сюрпризів та конкурсів. Малеча малювала на кульках планети щасливих людей, розфарбованими долоньками створювала малюнки на ватманах, відповідала на запитання з казок, танцювала з казковим Ведмедем. Ще одним сюрпризом від міської влади було безкоштовне морозиво та кульки для усіх діток.
Школярі теж активно і весело провели своє свято. Учні початкових класів разом з батьками позмагалися у кон ... Читати далі »

Переглядів: 247 | Додав: admin | Дата: 09.06.2017

В квітні 2017 року на базі Чортківської ЗОШ І – ІІІ ступенів№7  відбувся обласний семінар для методистів з математики РМК, ММК, ОТГ на тему «Методичні аспекти узагальнення і систематизації знань з математики в системі сучасних технологій навчання: з досвідуЧортківського ММК».

Тема семінару актуальна, особливо у наш час, коли суспільство потребує компетентних і розумних молодих людей.

... Читати далі »

Переглядів: 225 | Додав: admin | Дата: 29.05.2017

25 травня 2017 року на базі ДНЗ № 8 «Ромашка» (директор Кав’юк Л.В.) відбувся семінар–практикум з національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку «Хай у серці кожної дитини живе любов до Батьківщини». У семінарі взяли участь директори та вихователі-методисти дошкільних закладів міста.

Актуальність патріотичного виховання підростаючого покоління розкрила у своєму виступі директор  дошкільного навчального закладу Кав’юк Л.В., наголосивши на важливості дошкільного періо ... Читати далі »

Переглядів: 270 | Додав: admin | Дата: 26.05.2017

16 травня на базі дошкільного навчального заклад у № 9 «Золотий ключик»           м. Чорткова (директор Плецан Г.І.) відбувся семінар із зображувальної діяльності вихователів ДНЗ міста на тему: «Народні ремесла в дошкільному навчальному закладі».

Під час  семінару вихователь-методист Кульчицька О.О. ділилася досвідом роботи щодо використання елементів народної творчості на заняттях з образотворчого мисте ... Читати далі »

Переглядів: 258 | Додав: admin | Дата: 26.05.2017

Дошкільне дитинство - дуже важливий період у житті дітей. Саме в цьому віці кожна дитина являє собою маленького дослідника, з радістю і здивуванням відкриває для себе незнайомий і дивовижний навколишній світ. Одним з найбільш доступних видів роботи з дітьми у дитячому садку є образотворча і художньо-продуктивна діяльність, яка створює умови для залучення дитини у власну творчість, у процесі якого створюється щось красиве, незвичайне.

Саме з цією метою на базі ДНЗ № 5 «Теремок» (директор Сисак Б.Й.) відбувся постійно діючий семінар із зображувальної ... Читати далі »

Переглядів: 245 | Додав: admin | Дата: 07.04.2017

Німець Тарас,   учень 11 класу  Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6, взяв участь в обласному зльоті юних натуралістів, що проходив  при Тернопільському обласному еколого-натуралістичному центрі та був нагородженим дипломом І ступеня у номінації «Плекаймо сад».

Методист Недокус О. Т.

Переглядів: 232 | Додав: admin | Дата: 07.04.2017

Команда  Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 (керівник вчитель біології Михальчук А.Є) на обласному етапі XVІ Всеукраїнського конкурсу «Земля – наш спільний дім» (колективів екологічної просвіти загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів) на тему  «Ландшафти як середовище життя та об’єкти охорони», здобула диплом ІІ ступеня.

Методист Недокус О. Т.

... Читати далі »

Переглядів: 255 | Додав: admin | Дата: 07.04.2017

29 березня на базі ДНЗ № 3 «Веселка» м. Чорткова (директор Побуринна Л.О.) було проведено семінар для інструкторів з фізичного виховання та вихователів дошкільних навчальних закладів міста на тему: «Формування основ здорового способу життя у контексті розв’язання проблеми здоров'язбереження дітей дошкільного віку».

У ході семінару досвідом роботи ділилася інструктор з фізичного виховання Сеник О.А., яка презентувала авторські посібники, нестандартне спортивне обладнання створене власними руками,  роботу туристично-к ... Читати далі »

Переглядів: 234 | Додав: admin | Дата: 31.03.2017

У казках є засоби, які можуть
виправити чи відродити будь-яку втрачену душевну пружину.
Кларіса Пінкола Естес

 

Казка супроводжує людину впродовж усього життя, допомагає її успішній соціалізації й ефективному засвоєнню життєвих уроків. Казка для дитини – це не просто вигадка, фантазія, це особлива реальність світу ... Читати далі »

Переглядів: 262 | Додав: admin | Дата: 24.03.2017

« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
УО © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz