Неділя, 05.05.2024
Управління освіти, молоді та спорту Чортківської  міської ради
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

25 березня в ТОКІППО відбувся семінар для методистів з виховної роботи на тему: «Акмеологічні підходи до розвитку особистості в системі виховної роботи». На семінарі виступили кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії та економічної теорії ТНПУ ім. В. Гнатюка Н.Л.Морська, завідувач лабораторії з виховної роботи та громадянської освіти О.І. Тимчишин, які загострили увагу учасників семінару на питаннях виховання особистості із врахуванням акмеологічних підходів та завдань.

Досвідом роботи щодо акмеологічних підходів у формуванні в школярів ціннісних орієнтацій, всебічного гармонійного розвитку особистості, виховання громадянина-патріота поділилися праці ... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: admin | Дата: 03.04.2015

19 березня 2015 року на базі Чортківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. №6 відбувся семінар-практикум заступників директорів з виховної роботи на тему «Організаційно-мотиваційні аспекти створення та розвитку системи правоосвітньої та правовиховної роботи». Досвідом роботи щодо формування правосвідомості та правової культури школярів поділилися Магдяк Н.В., заступник директора з виховної роботи Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст.. № 6 і педагог-організатор школи Абрамова І.М. Учні 11 класу взяли участь у рольовій грі «Засідання Дитячої Генеральної Асамблеї ООН», у якій розкрили проблему захисту дитячих прав у різних країнах світу, зокрема і в Україні.

 

... Читати далі »

Переглядів: 310 | Додав: admin | Дата: 03.04.2015

На базі Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів No7(дир.Скриник В.Я.) 19.02.2015 року Романець Г.В., вчитель основи християнської етики, керівник МО, провела відкритий урок «Життя це скарб- бережи його». Вчитель виховувала любов до життя, бажання цінувати його і вдосконалюватися самим, виховувала громадянські почуття школярів, любов до України.

 

Переглядів: 319 | Додав: admin | Дата: 10.03.2015

Делегація Чортківської міської ради на запрошення польських міст-побратимів Лежайськ і Корчина,  наприкінці лютого перебували у них з візитом.

Метою перебування було ознайомлення з роботою державних органів влади, функціонування системи освіти  Польщі, окремих навчальних закладів, установ для дітей з особливими потребами.

   ... Читати далі »

Переглядів: 295 | Додав: admin | Дата: 10.03.2015

27 лютого 2015 року на базі дошкільного навчального закладу № 7 "Пролісок"  м. Чорткова (завідувач Наконічевська О.В.) відбулося міське методичне об’єднання вихователів старших груп дошкільних навчальних закладів міста на тему: "Розвиток пізнавальної активності старших дошкільників».

Під час теоретичної частини педагоги дошкільного закладу «Пролісок» поділилися досвідом роботи з питань: «Екологічна казка в роботі зі старшими дошкільниками» вихователь-методист Міщанчук С.О., «Пізнавльна активність дітей старшого дошкільного віку» практичний психолог Сінотрусова С.Б.

... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: admin | Дата: 28.02.2015

«Потрібно вміти вчасно змінити себе! Зміна іміджу – фундаментальний крок до великих перемін» . Саме під таким гаслом 20 лютого 2015 року Чортківська гімназія приймала шановних гостей – директорів та заступників шкіл міста Чорткова, працівників управління та міського методичного кабінету – для участі у семінарі на тему «Імідж як складова управління сучасною освітньою установою». Запрошені взяли участь у щоденній молитві за мир в Україні. Під час екскурсії, яку провели для них гімназисти, познайомилися з минулим закладу, побачили, чим живе гімназія сьогодні. Пізнавальним і актуальним був виступ завідувача міським методичним кабінетом Данильча ... Читати далі »

Переглядів: 954 | Додав: admin | Дата: 28.02.2015

10 лютого 2015 року на базі дошкільного навчального закладу № 1 «Золота рибка» м. Чорткова (завідувач Обшарська Р.В.) відбулося засідання школи педагогічної майстерності вихователів дошкільних навчальних закладів міста на тему: «Формування мовленнєвої компетенції дошкільника в різних формах роботи з мовленнєвого розвитку». Під час  засідання досвідом роботи ділилися педагоги дошкільного закладу:

  1. Мовленнєвий розвиток як чинник становлення особистості. (Дмитраш Л.Р., вихователь-методист ДНЗ)
  2. Інтерактивні технології розвитку мовлення дітей дошкільного віку. Міні-занятття «Зимовий потяг» - ... Читати далі »
Переглядів: 331 | Додав: admin | Дата: 24.02.2015

Новий рік – найчарівніше і найочікуваніше свято. Його однаково люблять і діти, і дорослі. У цей день відбуваються дива, здійснюються найсміливіші мрії та найзаповітніші бажання. 

Напередодні свята Нового року в дошкільних навчальних закладах міста проводилася кропітка робота: діти за допомогою вихователів виготовляли українські іграшки та прикраси в кольорах національної символіки для головної гості свята – Ялинки.

Саме завдяки найменшим вихованцям на території дитсадків міста з’явилися ось такі українські ялинки-красуні.

 

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 368 | Додав: admin | Дата: 26.12.2014

«Витоки творчих здібностей і

 обдарованості дітей на кінчиках їх пальців.

В.О. Сухомлинський

17 грудня 2014 року на базі дошкільного навчального закладу № 3 "Веселка" м. Чорткова відбулося засідання постійно діючого семінару-практикуму із зображувальної діяльності для вихователів на тему: "Розвиток креативності та творчого сприйняття дошкільнят засобами використання нетрадиційних технік зображення». ... Читати далі »

Переглядів: 1186 | Додав: admin | Дата: 18.12.2014

Без гри немає та й не може бути повноцінного розумового розвитку.
Духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе в світі гри,
казки, музики, фантазії, творчості. Без цього вона – засушена квітка.
В. Сухомлинський

12 грудня 2014 року на базі дошкільного навчального закладу № 6 «Чебурашка» м. Чорткова (завідувач Полянська Т.А., вихователь-методист Чепига М.Я.) відбулося засідання школи педагогічної майстерності вихователів та інструкторів з фізичної культури дошкільних навчальних закладів міста на тему «Ігрова компетенція дошкільнят».

Під час засідання було обговорено такі питання:< ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: admin | Дата: 18.12.2014

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 »
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
УО © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz